Xtenso helpt u online op weg

Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer uw bedrijf of merk beter onder de aandacht moet worden gebracht binnen uw doelgroep met uw website als centraal vertrekpunt. Met de full-service dienstenpallet van Xtenso wordt u in staat gesteld volledig te worden ontzorgd, zodat u genoeg tijd overhoud voor uw eigen business in plaats van randzaken.

Websites

Met een goede website geeft u online uw zakenkaartje af en biedt het u de mogelijkheid uw merk of bedrijf op een goede en eenduidige wijze te presenteren aan de rest van de wereld!

Online marketing

Behaal meer business door beter gevonden te worden via zoekmachines, door het gedrag van je bezoekers op de website te analyseren of houdt hen op de hoogte via social media en nieuwsbrieven.

Content

Met de juiste content (teksten, beeld- en videomateriaal) wordt de boodschap van uw bedrijf of merk beter ontvangen door uw doelgroep. Geen tijd of inspiratie? Wij helpen u graag met onze eigen content ontwikkelaars!

Service & Support

Met laagdrempelige service contracten en een professioneel servicedesk, zorgen wij er voor dat uw website te allen tijde up-to-date is en storingen snel zijn opgelost.

Menukaart werkwijze

Omdat u als klant centraal staat, hebben we het zo laagdrempelig en overzichtelijk mogelijk gemaakt voor u.

xtenso_menukaart

Basispakket

Al vanaf € 1.495,- beschikt u over een professionele WordPress website met responsive webdesign, zodat bezoekers uw website op ieder apparaat goed kunnen bekijken. Ook sluiten we uw website aan bij Google Analytics, melden we de website aan bij Google Webmaster Tools en hebben we de hosting ook reeds voor u geregeld.

Bouwsteentjes

Indien u meer wensen en eisen heeft, kunt u bovenop het basispakket de website verder aankleden met reeds ontwikkelde bouwsteentjes zoals aanvullende functionaliteiten en het ontwikkelen van kwaliteitsvolle content voor op de website. Maar ook biedt Xtenso bouwsteentjes aan op het gebied van online marketing en voor service & support.